Magnus & Weiss – de internationale hightech advocaten Taco en Audrey – zijn op zoek naar een derde teamlid. We zoeken een advocaat of bedrijfsjurist die affiniteit heeft met hightech, thuis is in de regio Eindhoven/Brainport, ondernemend is en zo’n tien jaar werkervaring heeft. Ook een (bescheiden) eigen netwerk is fijn. Als jij als zelfstandige werkt of de ambitie hebt om voor jezelf te beginnen, maar dat niet (meer) alleen wilt doen, is deze plek misschien wel iets voor jou.

In het kort:
– Je opereert als zelfstandige onder de vlag van Magnus & Weiss.
– Je werkt op gelijk niveau naast twee vriendelijke (en soms best grappige) hightech advocaten.
– Je bent dagelijks in teamverband bezig met het recht en technologie vanuit de High Tech Campus.
– Je werkt mee aan de rustige, maar gestage groei van Magnus & Weiss.

In Magnus & Weiss vind je een informeel, sociaal en transparant kantoor. Vanuit ons kantoor op de High Tech Campus en met een stevig netwerk in de high tech managen we de risico’s van onze klanten en adviseren we over de meest uiteenlopende vraagstukken. We doen veel werk voor relatief weinig klanten. We zoeken iemand om ons team en ons aanbod mee te versterken, mee te sparren en zaken mee te delen.

Over jou:
– Je hebt ongeveer tien jaar werkervaring als advocaat of bedrijfsjurist op het gebied van het contractenrecht, IT, intellectuele eigendom en/of ondernemingsrecht. Aanvullende disciplines zijn uiteraard welkom.
– Bij voorkeur heb je een afgeronde beroepsopleiding op je naam staan.
– Je communiceert uitstekend in zowel het Nederlands als het Engels.
– Jouw woning bevindt zich ergens in de regio Eindhoven.

Over Magnus & Weiss
We zijn het externe juridische team van de cliënt, met focus op contracten, IP/IT, gegevensbescherming & compliance. Met ruime ervaring in recht en internationale technische bedrijfsvoering combineren wij meesterlijke juridische vaardigheden met een goed gevoel voor business. Zo bieden we snelle en praktische juridische ondersteuning. Geen ingewikkelde en moeilijk leesbare documenten, maar duidelijke contracten die gericht zijn op het evenwicht tussen risico’s en inkomsten. Geen lange memo’s met juridisch taalgebruik, maar beknopt advies dat snel ter zake komt. Wij hebben onze sporen verdiend door op te treden als in- en extern juridisch adviseur voor vele technologiebedrijven, van startup tot scale-up tot volwassen. Wij herkennen en begrijpen vraagstukken en denken dan ook proactief met onze klanten mee.

Kennismaken?
Spreekt bovenstaande jou aan en zou je er graag eens open en vrijblijvend over willen praten? Neem dan even contact met ons op voor een eerste kennismaking. We zijn benieuwd naar je!

Menu